Международен транспорт

Транспорта на всичко, което се доставя през границите, може да доведе до усложнения, но за щастие в рамките на ЕС получаването и изпращането на международни доставки и транспорта на стоки е лесно и опростено. Въпреки че може да има повече усложнения, отколкото при вътрешна доставка, транспорта до Германия е достъпна услуга.

Когато ще изпращате нещо в международен план, винаги трябва да сте сигурни, че е добре подготвен за транспортиране и да правите изследвания за съответните превозвачи.

Транспорт Германия
Транспорт до Германия

Подготовка на Вашите стоки за транспорт до Германия – Ние от Хамали Грийн можем да участваме активно по време на целият процес на пакетиране, товарене, надзор, транспортиране и разтоварване на вашите стоки.
Документиране на състоянието на вашите елементи, които ще бъдат транспортиране.

Преди да опаковате стоките си за транспортиране до Германия, трябва да регистрирате състоянието, в което се намират. Това е важно за всякакви претенции за щети, които може да предявите в последствие при възникнал проблем.

Добра идея е също да направите снимки на доставката си, което може да послужи като твърдо доказателство за състоянието й, преди да се изпрати до Германия.

Опаковане на стоки за транспорт до Германия

Осигуряване и опаковане на стоки за транспорт до Германия и други страни в ЕС

Преместване в ГерманияЗа транспортиране на предмети с движещи се части като машини или неща, които могат да се разпаднат (като мебели), винаги трябва да сте сигурни, че те са закрепени и заключени на място, тъй като движението по време на транспортиране може да ги повреди. За да спестите място, елементите, които могат да бъдат разглобени, трябва да бъдат разглобени преди да бъдат опаковани.

При опаковане на продуктите мислете за меки подложки, които са от значение  за крехките предмети, поддържат нещата по време на движение и ги правят по-лесни за поставяне в кашоните за транспорт. Те са ключови при опаковането на стоки за транспорт.

Разберете за цената на транспорт до Германия. Таксите на митници, пътни такси и др.


Предлагаме транспорт и транспортни услуги до следните страни: Австрия, Белгия, България, Германия, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Обединено Кралство, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Хърватия, Чехия и Швеция.

Оставаме на разположение за повече информация. Ако желаете транспорт до Германия, не се колебайте да ни потърсите на: тел: 0886 916 355