Добра хамалска фирма - Как да изберем ? - Хамалски услуги. Хамалски услугиДобрата хамалска фирма прави преместването ви от една сграда в друга леко и приятно. Не се притеснявате за вещите си. Не носите тежко. Не уреждате транспорт и не мислите за това ще минат ли мебелите през вратата или не. Добрата хамалска фирма мисли вместо вас. Така че, за да мине преместването ви гладко трябва само да си изберете добри професионалисти. Как да ги познаете?

 

Съсредоточете се върху хамалски фирми в София, чиито имена ви звучат познато. Откъде ви звучат познато ли? Най-вероятно имат добре брандирани коли, които сте виждали из София. Чували сте и ваши приятели да ги споменават в разказите си за премествания.

Разгледайте внимателно какви услуги предлагат различните хамалски фирми. Не е достатъчно някой просто да каже, че ще ви пренесе нещата. Има фирми, които са специализирани в преместването от едно жилище в друго или от офис в офис. Има други, които ще ви помогнат да се пренесете от един град в друг или директно в друга държава. Всичко това изисква специфично оборудване, определен тип опит, а в някои случаи и определен тип документи. Затова проверете дали хамалската фирма, на която ще звъните, предлага това, което ви трябва.

Проверете отзивите за фирмата, която сте си харесали в интернет. Ако тя е отдавна в бранша, за нея със сигурност ще има отзиви. Естествено, винаги има доволни, недоволни клиенти и чисти хейтъри. Затова потърсете повече отзиви и коментари и преценявайте самостоятелно. Ако някой е имал проблем с тази фирма, от какво естество е бил той? Адекватно ли е реагирала хамалската фирма? В крайна сметка изпълнила ли е добре поръчката? Имало ли е счупени или забравени вещи? Самите хамали били ли са добре стикован екип или са губили време в празни приказки и неуспешни опити да направят едно или друго?

Когато се обадите в избраната от вас хамалска фирма, питайте какви са етапите на работа. Обикновено, екипите на добрите хамалски фирми, искат да огледат помещенията, от които ще ви местят и тези, в които ще ви местят. Така могат да преценят има ли опасност някои мебели да не минат през вратата и как трябва да се подходи при товаренето и разтоварването. След като погледнат имуществото ви, хамалите могат да преценят колко и какви коли ще им трябват и колко хамали трябва да дойдат в деня на изнасянето.

Ако сами ще опаковате нещата си, те ще ви дадат указания, за да го направите така, че всичко да е лесно и удобно за изнасяне. Ще ви подсетят например, че малките неща трябва да се опаковат заедно в по-голям пакет и ще преценят кои вещи може да не опаковате и да се пренесат така, както са си.

Питайте как се ценообразува. Трябва да знаете крайната цена на вашето преместване предварително. Имайте предвид, че в общата сума влизат:
• изразходвано гориво;
• разстояние, на което се местите;
• носене и сваляне на мебели по стълбища;
• хамалите ли опаковат вещите ви или не;
• има ли уреди, които хамалите разглобяват или не;

Никога не наемайте хамалска фирма, която не гарантира по някакъв начин, че ще пренесе имуществото ви здраво.

Следвайте съветите ни и ще откриете фирмата, която ще пренесе всичко бързо. Вие почти няма да се занимавате с преместването и просто ще влезете в новите помещения, за да ги подредите.

Хамалска фирма Хамали Грийн са едни от най-добрите в бранша в София!

Доверете ни се и ни позволете да Ви помогнем с Вашето преместване!

Защото с Хамали Грийн животът е по-лек!