пренасяне на багажКитайски експерти ни съветват да намалим теглото на покупките си, за олекотим съпровождащото го пренасяне на багаж.

Оказва се, че не само препълнените като мравуняци молове покрай коледните и новогодишните празници действат изнервящо на психиката ни. Ето, че по последни проучвания на учени от университета в Хонконг, носенето на тежки пазарски чанти увеличава нивото на стреса.

Според китайските експерти непрекъснатото вдигане на тежки торби и пренасяне на багаж влияят негативно на психиката и ни кара да се чувстваме потиснати. Покрай празничните намаления положението пък съвсем се влошава. Ниските цени карат купувачите да пазаруват още по-трескаво и в по-големи количества, което може да доведе до проблеми със съня, загуба на апетита, повишено кръвно налягане и трудности с концентрацията.

Оказа се, че не само препълнените като мравуняци молове покрай коледните и новогодишните празници действат изнервящо на психиката ни. Ето че по последни проучвания на учени от университета в Хонконг, носенето на тежки пазарски чанти и постоянното пренасяне на багаж увеличава нивото на стреса.

Според китайските експерти непрекъснатото вдигане на тежки торби влияе негативно на психиката и ни кара да се чувстваме потиснати. Покрай празничните намаления положението пък съвсем се влошава, тъй като ниските цени карат купувачите да пазаруват още по-трескаво и в по-големи количества. Това може да доведе до проблеми със съня, загуба на апетита, повишено кръвно налягане и трудности с концентрацията.

Ние от Хамали Грийн желаем най-доброто на своите клиенти. Позволете ни да поемем тежкото бреме и последиците от носенето върху нашите здрави, калени гърбове! Нека направим живота Ви по-щастлив! 0886 916 355 и 0897 999 317

Животът е по-лек с Хамали Грийн!