Вие се местите. Поздравления! Преместването може да бъде едно от най-вълнуващите събития в живота Ви. Помислете си за Коледа и Вашия рожден ден наведнъж. Като добавим и изискването, че може да се наложи да се вдигате тежки предмети, за да спечелите тортата си и подаръка си. Освен ако, разбира се, не наемете качествена хамалска фирма за преместване, на която да може да оставите всички тези трудни неща за вършене. Тъй като вие вероятно сте толкова развълнувани от преместването си, ние от Хамали Грийн сме Ви подготвили някои интересни факти около преместването, които може би не знаете.

Знаехте ли, че…

 1. Американците обичат да се премествам повече, отколкото обичат Мики Маус. В действителност е така.
  преместването като хамалска услуга София

  Преместването в ново жилище може да бъде вълнуващо и интересно. Вижте тук.

  Броят на хората, които се местят всяка година – около 43 милиона, е четири пъти по-голям от броя на хората, които посещават Дисниленд за същия период от време. Това представлява много голям процент от американското население. Създава тонове работа за хамалски фирми, които прехвърлят много вещи от тук до там. Не е чудно, че винаги са резервирани за следващите месеци.

 2. Има само две други събития в живота, които са по-стресиращи, отколкото преместването: смърт и развод.
 3. Най-често срещаните клиенти на хамалските фирми са женени двойки на възраст между 25 и 44 години. Те са с едно или две деца на възраст от 2 до 11 години. Вас ли описахме току що? 🙂
 4. По-голямата част от преместванията се случват заради смяна на работните места, което прави до 46 процента от всички премествания. Останалите са поради пенсиониране (32%) и „други“ лични причини (22%).
 5. Един от най-големите и решаващи фактори, които влияят на преместващите се в избора им на място или квартал е удобна близост до работното им място.
 6. Обикновеният човек се мести средно около 12 пъти в живота си. Колко пъти сте се премествали Вие?
 7. Има около 13 милиона деца на възраст под 19 години (информацията е за САЩ), които живеят без собствени корени, тъй като се местят всяка година. Това би трябвало да ви накара да се почувствате малко по-спокойни по отношение на факта, че предстои преместване за Вас и Вашите деца.
 8. Ако току-що сте завършили гимназия или университет, може да искате да се преместите. Около 35 процента от всички завършили гимназия и 30 процента от всички завършили университет се местят в друга държава в рамките на пет години от завършването.

Хамали Грийн е сред най-добрите и доверени хамалски фирми на българския пазар! Ние предлагаме пълна гама от хамалски услуги. Те включват преместване от врата до врата, както и помощ, ако сте решили да се местите сами. За повече информация относно услугите, които предлагаме, моля посетете страницата ни с услуги.