Хамали Грийн предлага на Вашето внимание най-новата си услуга – международно преместване на дома и офиса. Можем да ви сътрудничим при преместване, опаковане и превозване на всички Ваши вещи, посуда, мебели, уреди, ценности, както и да ви съдействаме при изваждане на необходимите документи, които се изискват за някои от предметите.

Извършваме предварителен оглед на вещите, оценка на обема, тонажа. Огледът се прави и с цел да се прецени за кои вещи ще са необходими допълнителни документи, за да могат безпроблемно да напуснат страната. Опаковането с определените надписи, материали и размери също се извършва от нас, така че Вие да не сте ангажирани с тези дейности. Преценяваме и избиране подходящото товарно превозно средство за Вашето международно преместване. При пристигане на вещите Ви на местоположението, помагаме и съдействаме за разопаковането, подреждането и монтирането на обзавеждането.

Услугата международно преместване се извършва в рамките на ЕС (Европейски съюз) – това включва държави като Гърция, Румъния, Австрия, Холандия, Германия, Франция, Испания, Италия и други.

Извършваме международно преместване от и до Англия (Лондон).

Гарантираме точност, коректност, спазване на срокове и непокътнатост на Вашата движима собственост!

Цената на преместването се определя от тонажа, обема и съответната държава в ЕС, до която се извършва преместването.

За повече информация се свържете с нас на тел. 0886 916 355 или ни пишете на имейл studenti_hamali@abv.bg
Можете да се свържете с нас и от Facebook страницата ни: Хамали Грийн ЕООД

И не забравяйте:
С Хамали Грийн животът е по-лек!