Хамали Грийн предлага на Вашето внимание най-новата си услуга – международно преместване на дома и офиса. Можем да ви сътрудничим при преместване, опаковане и превозване на всички Ваши вещи, посуда, мебели, уреди, ценности, както и да ви съдействаме при изваждане на необходимите документи, които се изискват за някои от предметите.

Извършваме предварителен оглед на вещите, оценка на обема, тонажа. Огледът се прави и с цел да се прецени за кои вещи ще са необходими допълнителни документи, за да могат безпроблемно да напуснат страната. Опаковането с определените надписи, материали и размери също се извършва от нас, така че Вие да не сте ангажирани с тези дейности. Преценяваме и избиране подходящото товарно превозно средство за Вашето международно преместване. При пристигане на вещите Ви на местоположението, помагаме и съдействаме за разопаковането, подреждането и монтирането на обзавеждането.

Услугата международно преместване се извършва в рамките на ЕС (Европейски съюз) – това включва държавите Австрия, Белгия, България, Германия, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Обединено Кралство, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Хърватия, Чехия и Швеция.

Извършваме международно преместване от и до Англия (Лондон).

Гарантираме точност, коректност, спазване на срокове и непокътнатост на Вашата движима собственост!

Цената на преместването се определя от тонажа, обема и съответната държава в ЕС, до която се извършва преместването.

За повече информация се свържете с нас на тел. 0886 916 355 или ни пишете на имейл studenti_hamali@abv.bg
Можете да се свържете с нас и от Facebook страницата ни: Хамали Грийн ЕООД

И не забравяйте:
С Хамали Грийн животът е по-лек!