Пет грешки при опаковането, които трябва да избягвате

Независимо дали е първото Ви изнасяне или сте опитен ветеран, преместването може да бъде труден и отнемащ време процес. Един от най-стресиращите процеси от преместването може да бъде опаковането на всичките Ви неща правилно за големия ден. Да сте опаковали всичко като професионалист е от съществено значение за успешното преместване – от приготвянето на всичко да се вмести до опасността от повреда на нещата Ви. Вижте топ 6 грешки, които да избягвате при опаковането.

1.Използване на грешните кутии.

Една от най-честите грешки при преместване е използването на грешни кутии. Без значение дали се местите на близко или дълго разстояния, струва си времето и парите да закупите правилните кутии за това, което опаковате. Много е изкушаващо да използвате повторно кутии от предишното преместване. Това е възможния начин да повредите нещата си или да се наложи да се справите с множество етикети, които добавят объркване към процеса на преместване.

2.Опаковате твърде тежко.

Особено когато опаковате неща като тежки книги, важно е да прецените кутията, докато опаковате. Това не само ще гарантира, че вашата кутия може да се справи с натоварването, но и че тялото ви може да я повдигне след това. Въпреки, че материалните щети може да са незначителни, щетите на тялото ви могат да бъдат много по-скъпи и да продължат дълго. Така че не забравяйте да опаковате кутиите по начин, който запазва най-важния ви актив: вашето здраве.

3.Лошо етикетиране.

Когато опаковате, е важно да имате план и етикети. Реалността е, че ще имате нужда от определени артикули преди други. Когато етикетирате, избягвайте общи етикети като „кухня“. Пишете по-специфични етикети, така че да знаете какво точно има във всяка кутия и да имате достъп до нещата си, когато имате нужда от тях. Малко неща са по-разочароващи от това да се налага да се ровите в множество кутии за нещо тривиално като шпатула.

4.Пакетиране в последната минута.

Без значение в коя фаза на Вашето преместване се намирате, отделянето на достатъчно време е важно за успешното преместване. Независимо дали е пълна къща или просто опаковане на апартамент, винаги в крайна сметка отнема повече време, отколкото очаквате. Страхотна стратегия е да започнете рано и да го правите малко по малко, като започнете със стаи, от които вече няма да имате нужда, така че задачата да не изглежда обезсърчителна.

5.Опаковайте сами.

Не на последно място, ако се вписва във вашия бюджет, използването на професионалисти винаги е най-добрият вариант! Ние от Хамали Грийн Ви предлагаме професионално обслужване. Нашият екип от професионалисти е тук, за да осъществи Вашето преместване без стрес и да сте сигурни, че всичките ви вещи ще стигнат до новия ви дом възможно най-безопасно и ефективно.


Ние от Хамали Грийн ви гарантираме точност, коректност, спазване на срокове и непокътнатост на Вашата движима собственост!

Цената на преместването се определя от тонажа, обема и съответната дестинация, до която се извършва преместването.

За повече информация се свържете с нас на тел. 0886 916 355 или ни пишете на имейл studenti_hamali@abv.bg
Можете да се свържете с нас и от Facebook страницата ни: Хамали Грийн ЕООД

И не забравяйте:
С Хамали Грийн животът е по-лек!